Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Εθνική Ετικέτα Ποιότητας Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ε-twinning

 

Εθνική Ετικέτα Ποιότητας

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα  Ε-twinning

«Υou have friends you can talk

to» 

Εθνική Ετικέτα Ποιότητας στο σχολείο μας, για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ε-twinning «Υou have friends you can talk to», το οποίο εκπονήθηκε από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε’ τάξης, το σχολικό έτος 2021-2022.Το έργο ήταν σύμπραξη τριών χωρών, Ελλάδας, Σλοβενίας και Γαλλίας και οι εργασίες έγιναν στην αγγλική Γλώσσα.

Μετά από την υποβολή του προγράμματος προς αξιολόγηση από την Εθνική Υπηρεσία των Ε.Π. απονεμήθηκε στο σχολείο μας η Εθνική Ετικέτα Ποιότητας.

Συγχαρητήρια σε μαθητές, μαθήτριες αλλά και στους γονείς τους καθώς και στην σχολική κοινότητα που στηρίζει ανάλογες προσπάθειες.

Χρειάστηκε η επιμονή και το μεράκι όλων, όπως και σκληρή δουλειά, καθόλη τη σχολική χρονιά για να επιτευχθεί η διάκριση του σχολείου μας σε Εθνικό επίπεδο.

Μπράβο στα Πεμπτάκια μας που μας κάνουν περήφανους! Πολλά τα όσα αποκόμισαν κατά τη διάρκεια της εργασίας, μα πιο σημαντικό η καλλιέργεια της αντίληψης ότι το σχολείο μπορεί εκτός από γνώσεις να δίνει ικανοποίηση μέσα από απολαυστικές όσο και χρήσιμες και παιδαγωγικά δημιουργικές ασχολίες, που γεμίζουν τα παιδιά με θετικά συναισθήματα.

Με εκτίμηση η Οργανώτρια και Ιδρύτρια του Έργου,

Αθηνά Γκαντρή ΠΕ06 Εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας.

 

The National Quality Label for the European E-twinning project: “ You have friends you can talk to”, has been awarded to our school.

The project has been materialized by the students of 5th grade, the school year 2021-2022. It is a common project with Slovenia and France. Congratulations to the students! Theyhaveworkedbothhardandcreatively.

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου